Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011

SHREK THE HALLS(2007) DVB-T Rip By Yiannis (Ελληνικός ήχος)

Περιπετειώδης, αστεία και άκρως διασκεδαστική είναι αυτή η Χριστουγεννιάτικη ιστορία με κεντρικό ήρωα τον Shrek, το μεγαλόσωμο πράσινο ξωτικό που λάτρεψαν οι πιτσιρικάδες σε όλο τον κόσμο.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Σρεκ προσπαθεί να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Έχει υποσχεθεί στη Φιόνα και τα παιδιά πως αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα καλύτερα της ζωής τους. Αλλά εκεί που νομίζει πως όλα είναι έτοιμα για μια ήσυχη, οικογενειακή Χριστουγεννιάτικη μέρα, ο Γάιδαρος, ο Γάτος, ο Γκίνγκι και τα υπόλοιπα μέλη της θεότρελης παρέας κάνουν την εμφάνισή τους και τα σχέδια του Σρεκ ανατρέπονται...KUNG FU PANDA HOLIDAY(2010) DVB-T Rip By Yiannis (Ελληνικός ήχος)


Μια πολύ χαριτωμένη ταινία κινουμένων σχεδίων, μικρού μήκους, σε συνέχεια της ταινίας "Kung Fu Panda".
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο "Πο" θα είναι ο οικοδεσπότης της χειμερινής γιορτής, όπου συγκεντρώνονται όλοι οι μεγάλοι δάσκαλοι του "Kung Fu" και πρέπει να τη διοργανώσει με κάθε επισημότητα. Ο "Πο" θέλει να έχει και τον πατέρα του μαζί, όμως εκείνος είναι ανένδοτος και παραμένει στο εστιατόριό του, για τους μοναχικούς ανθρώπους που δεν έχουν προσκληθεί σε κάποιο γεύμα τις μέρες των γιορτών.