Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

LiveLox 1.2: Βρείτε και ακούστε την αγαπημένη σας μουσική!

Χρησιμοποιώντας το LiveLox μπορείτε γρήγορα να βρείτε την αγαπημένη σας μουσική, να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής και να ακούσετε τα τραγούδια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό με το email σας για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του προγράμματος (μπορείτε να κάνετε είσοδο και ως Guest, αλλά με περιορισμένες επιλογές). Όταν εισέλθετε για
πρώτη φορά στο Livelox οι λίστες αναπαραγωγής σας θα είναι άδειες. Μπορείτε να ξεκινήσετε αναζητώντας μουσική μέσω του πλαισίου αναζήτησης και να την προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας. Όλες οι πληροφορίες αποθηκεύονται αυτόματα ώστε να μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας από οποιοδήποτε υπολογιστή. Το LiveLox περιλαμβάνει επίσης και τη λειτουργία Guru η οποία θα δημιουργήσει μια συλλογή κομματιών για εσάς. Μαθαίνει ποιο είναι το αγαπημένο σας στυλ από τα τραγούδια που παίζετε συνήθως και κάνει αναζητήσεις για να βρει κάποια που πιθανόν θα σας αρέσουν.
         Μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ! (8,6ΜΒ)

 ΓΙΑ: Windows XP/Vista/7 

DesktopOK 2.82: Αποθηκεύστε και επαναφέρετε στις αρχικές τους θέσεις τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας.

Το DesktopOK είναι μια εύχρηστη εφαρμογή με η οποία σας βοηθά να αποθηκεύσετε και να επαναφέρετε στις αρχικές τους θέσεις τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας. Κάτι τέτοιο μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους χρήστες αλλάζουν συχνά την ανάλυση της οθόνης τους. Το DesktopOK δεν απαιτεί εγκατάσταση και μπορεί να μεταφερθεί και να τρέξει και από USB.
Μπορείτε να το κατεβάσετε για τα 32-bit ΕΔΩ (76,3ΚΒ) και για τα 64-bit ΕΔΩ (170ΚΒ).


ΓΙΑ: Όλα τα Windows 

CCleaner 5.21.5700-Νέα έκδοση του δημοφιλέστερου δωρεάν προγράμματος καθαρισμού στον κόσμο.

Το CCleaner είναι το δημοφιλέστερο δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού και βελτιστοποίησης του συστήματος παγκοσμίως. Αφαιρεί τα άχρηστα αρχεία, απελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο στους δίσκους επιτρέποντας έτσι στα Windows να τρέχουν γρηγορότερα. Επιπλέον, καθαρίζει τα ίχνη από τις online δραστηριότητές σας, όπως το ιστορικό του internet. Περιέχει ακόμη και έναν πλήρη καθαριστή μητρώου. Το σημαντικότερο όμως είναι πως πρόκειται για ένα πολύ γρήγορο (τα πάντα γίνονται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα) δωρεάν πρόγραμμα που δεν περιέχει spyware ή adware.

Καθαρίζει
- Internet Explorer.
- Firefox
- Google Chrome
- Opera
- Safari
- Κάδο ανακύκλωσης, πρόσφατα έγγραφα, προσωρινά αρχεία κλπ
- Μητρώο


            Μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ (7,8ΜΒ).

Για Windows 2000/XP/2003/Vista/7. 32/64-bit